İndirilen TikTok Nasıl Kullanılır – TikTok Özellikleri Nelerdir ?

 

İndirilen TikTok Nasıl Kullanılır – TikTok Özellikleri Nelerdir ?

TikTok Özellikleri Nelerdir ?

TikTok uygulaması kullanıcılarına bazı kurallar sunmaktadır ve hal böyle olunca kullanıcılar TikTok nasıl kullanılır sorusunun cevabını araştırmaktadır. Bu uygulamayı kullanabilmek için uygulama üreticisi tarafından 13 yaş sınırı koyulmuştur. Bu şartı taşıyorsanız uygulamayı kullanmak son derece sadedir. İndirdiğiniz uygulama üzerinden gerekli adımları izleyerek kendinize bir hesap oluşturabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygulama içerisinde profil simgesi kısmına girerek mail, telefon numarası veya diğer sosyal medya hesaplarınız ile kolaylıkla kayıt olabilirsiniz. İşte TikTok nasıl kullanılır sorusunun cevabı haberimizin devamında!

  • TikTok uygulaması içerisinde sol alt kısımda bir ev kutucuğu göreceksiniz ve bu kutucuk ile “Ana sayfa” bölümüne geçebilirsiniz.
  • Ev kutucuğunun yanında ise mercek şeklinde bir “Ara” bölümü göreceksiniz ve buradan da son trendleri takip edebilirsiniz. İstediğiniz kelimeleri yazarak ilgili videoları bulabilir ve kullanıcıları takip edebilirsiniz. Takip etmeniz halinde artık bu kullanıcılar Ana sayfanızda gösterilmeye başlanacaktır.  Ara butonu sizi keşfet kısmına götürecek ve son saatlerde en çok izlenen TikTok videoları karşınıza gelecektir.
  • Ara butonunun hemen yanınsa ise “Mesaj” simgesini bulacaksınız. Bu kısımdan yeni edindiğiniz arkadaşlarınız ile veya ulaşmak istediğiniz kullanıcılar ile sohbet başlatabilirsiniz. Aynı zamanda size mesaj atmış kullanıcılara da cevap verebilir, keyifle sohbet edebilirsiniz.
  •  Alt kısımdaki menünün ortasında “+” işareti göreceksiniz, buradan da video yükleyebilir ve yüklediğiniz videolara ses seçin bölümünden istediğiniz müzikleri ekleyebilirsiniz. Buna ilaveten sağ alt tarafta “Yükle” kısmına tıklayarak daha önce çektiğiniz videoları galeri bölümünden de TikTok hesabına atabilirsiniz.

TikTok Özellikleri Nelerdir – tiktokindir.com İncelemesi

TikTok İndir sizler için bilinmeyen TikTok özellikleri nelerdir sorusunu cevaplıyor. Çoğu kullanıcı sadece video izleyip zaman geçiriyor ancak uygulama hakkında çok bilgisi olmuyor. Uygulama içerisinde çok sayıda görsel ve ses efekti bulunmakta ve kullanıcı istediğini gibi kullanabilmektedir. Dolayısıyla uygulama ile özgün klipler çekebilir ve kendinize göre dizayn edebilirsiniz.

  • Kendi TikTok Şablonunuzu Oluşturabilir ve Slayt Yapabilirsiniz

TikTok uygulaması üzerinde “+” butonuna tıklayarak açılan sayfa da “Green Screen” efektini açmanız gerekmektedir. Sol üstte karşınıza gelecek olan “+” butonuna tıklayarak galerinizden bir fotoğraf tercih etmelisiniz. Daha sonra kayıt bölümüne tıklayarak kendi şablonunuzu yaratabilir ve slayt oluşturabilirsiniz.

  • Video ve Resimler Üzerinde Metin Süresi Ayarlayabilirsiniz

TikTok uygulaması içerisinde video ekranındayken ana ekrana gelene kadar “Sonraki” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra alt menüden “Metin (Aa)” yazan kısma girerek “Süreyi ayarla” demeniz gerekmektedir. Böylece videoya koyduğunuz yazılar sizin istediğiniz kadar ekranda kalacak daha sonra kaybolacaktır.

  • Kullanıcıların Videolarında ki Ses, Müzik ve Şarkıları Kullanabilirsiniz

Kullanıcıların kendilerine özgü veya çektiği videolardaki ses, müzik ve şarkıları kaydedebilirsiniz. Sevdiğiniz kullanıcın videosunu açarak sağ alt köşede “Dönen plak” görüntüsüne tıklayarak “Bu sesi kullan” demeniz yeterli olacaktır. Artık sizde kaydettiğiniz müzik, ses ve şarkıları kendi TikTok videonuzda kullanabileceksiniz.

  • Videolarınızda Kendi TikTok Sesinizi Oluşturabilir ve Fark Yaratabilirsiniz

TikTok uygulaması üzerinde sağ köşede bulunan “Paylaşma” butonuna tıklayarak “Save video” bölümüne basmanız gerekmektedir. Daha sonra “Bu videoyu kimler izleyebilir” seçeneği içerisine girerek özel yapmanız ve paylaşımı seçmeniz gerekmektedir. Yukarıda bahsettiğimiz “Dönen plak” ikonuna tıklayarak “Bu sesi kullan” sekmesini seçmelisiniz.

  • Yarattığınız Ses ve Müziğe İsim Verebilir Arama da Çıkmasını Sağlayabilirsiniz

Kullanıcılar isteklerine göre kendileri ses ve müzik yaratabilir ve bunlara kendileri isim verebilmektedirler. Bunun için TikTok uygulaması üzerinde orijinal sesin olduğu videoyu açmanız gerekmektedir. Daha sonra “Dönen plak” ikonuna girerek Ses-Müzik kısmının yanındaki düzenle kısmına geçmelisiniz. Yaptığınız ses veya müziğe bir başlık koyduktan sonra artık kendi sesinizi oluşturabilirsiniz.

TikTok nasıl indirilir ve daha pek çok konuyu tiktokindir.com olarak sizlerle paylaştık. Sizin de eklemek istediğiniz veya hatalı gördüğünüz bir bölüm varsa değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Daha fazlasından haber olmak için tiktokindir.com’u takip edebilir ve güncel haberlere erken erişim sağlayabilirsiniz

 

https://tiktokindir.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

Polygon 2.0 Nedir? MATIC Coin Geleceği

Wednesday Dizisi Ne Anlatıyor?