Polygon 2.0 Nedir? MATIC Coin Geleceği

Polygon 2.0 Nedir? MATIC Coin Geleceği

Kısa bir süre önce Polygon ekibi tarafından 2.0 güncellemesi duyuruldu. Bu güncelleme sayesinde artık ağ, sıfır bilgi kanıtının gücünden üst düzeyde faydalanabilecek.

Öte yandan token ekonomisine yeönelik pek çok ayrıntının önümüzdeki günlerde netleşeceği tahmin ediliyor. MATIC Coin yatırımcıları bu yıla güçlü bir başlangıç yapmıştı. Fakat piyasalarda gerçekleşen aşırı satışlar iyimserliğin dağılmasına yol açtı. SEC tarafından yapılan menkul kıymet duyurusu da -tabiri câizse- bardağı taşıran son damla oldu diyebiliriz.

Altcoinlerin -ETH dışında- kümülatif değeriyse 2018 boğa zirvesine ulaştı ve bu durum yatırımcıları tedirgin ediyor. Böyle bir ortamda Polygon ekibi önemli bir değişime imza attı.

Polygon 2.0 Nedir?

Polygon Labs, yakın zaman önce Polygon 2.0’ı ilan etti. Bu, internet ‘Değer Katmanını’ meydana getirmeyi hedefliyor. Kullanıcının değer oluşturmasına, programlamasına, değiş tokuş etmesine imkân sağlayacağını belirtiyor. Bir dizi yükseltmeyi kapsayan MATIC Coin geleceği ile ilgili tahminleri etkileyen ve Polygon 2.0 hakkında şöyle bir açıklama yapıldı:

”Polygon 2.0; tokenomiklerden yönetişim ve protokol mimarisine dek, Polygon’un hemen hemen tüm yönlerini radikal bir biçimde tekrar tasarlayan bir dizi yükseltmeyi içeriyor.

ZK teknolojisi vasıtası ile birleşik likidite ve sınırsız ölçeklenebilirlik ve sunuyor. Böylece Polygon’un Değer Katmanı hâline gelişi hakkında bir yol haritası çiziyor.”

MATIC Coin Geleceği

Sözünü ettiğimiz teknoloji, MATIC coin geleceği konusundaki tahminleri ve merakı da artırıyor. MATIC Coin fiyatı şu an için vaad edilenlere yeteri kadar ciddi bir tepki vermedi.

SEC ile karşı karşıya gelmiş olan az sayıdaki altcoinler arasındaki MATIC Coin, menkul kıymet olarak damgalandı. Token ihraç süreci ile doğrudan olarak bağlantılı olduğundan dolayı bundan sonraki etapta Polygon ekibi tarafından atılacak adımlar SEC’in kararını değiştirmeyecek gibi duruyor.

Polygon 2.0, 0 Bilgi teknolojisiyle desteklenen birbirine bağlanmış zincirlerden meydana gelen bir blockchain olarak tasarlanmış durumda. Bu sayede Polygon Labs ağın sınırsız sayıda zinciri pratik şekilde destekleyebileceğini belirtiyor. Polygon Labs başkanı Ryan Wyatt tarafından Twitter’da yapılan açıklamaya göre Polygon 2.0, temelinde ‘Supernet’ler ve zkEVM, PoS arasında sorunsuz bir kullanım deneyimi’ sağlayan protokolleri bir araya getirerek tek blockchain kullanılıyormuş hissi verecek.

Önümüzdeki haftalarda Polygon’un bu teknolojiye ilişkin daha fazla detay açıklayacağı öngörülüyor.

Siz de Polygon ve MATIC coin geleceği dâhil tüm kripto para haberleri için Merkeziyetsizhaber.com platformunu takip edebilirsiniz. Kripto dünyasına dair ne varsa paylaşılan bu sayfada güncel araştırmalardan piyasa analizlerine, uzman yorum ve değerlendirmelerinden global haberlere kadar her şeyi bulabilirsiniz.

https://cnkrt.org/polygon-2-0-nedir-matic-coin-gelecegi/
https://muratdemir.web.tr/yeni-altcoinlere-dikkat/
https://sitetanitimi.net/matic-solana-ve-doge-coin-alinir-mi-kritik-seviyeler/
https://hesapkapatma.org/ripple-xrp-dususu-devam-eder-mi/
https://personelatama.com/bitcoini-kim-satiyor-kripto-paralarin-fiyati-neden-artmiyor/
https://davetsizhayat.com/memecoin-nedir/
https://trwordpress.com/launchpad-nedir/
https://www.hesapacma.net/2023/06/shiba-coin-shib-yorumlar-shiba-coin.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Kumu Fiyatları

Wednesday Dizisi Ne Anlatıyor?